Melitta Molino Kaffekværn Anmeldelse

Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Kaffeuniverset har testet denne Melitta Molino kaffekværn, og vi er nu klar til at dele vores oplevelse med dig. Derfor har vi lavet denne anmeldelse, hvor vi dykker ned i vores oplevelse med kværnen. I dette indlæg kommer vi bl.a. ind omkring fordel og ulemper ved kværnen.


Melitta Molino Kaffekværn

Denne kaffekværn fra Melitta Molino har har en stor bønnebeholder og mange forskellige formalingsgrader, hvilket gør den yderst alsidig og praktisk. Den er ultra brugervenlig, og den kan male kaffebønner til alle brygningsmetoder.

4,5/5 stjerner

I samarbejde med kitchenone.dk


Melitta Molino kaffekværn specifikationer:

 • Elektrisk kaffekværn
 • Bønnebeholder: 200 gram
 • Formalingsgrader: 17
 • Højde: 25,5 cm
 • Bredde: 10,5 cm
 • Dybde: 16,2 cm

Budgetvenlig og praktisk elektrisk kaffekværn

Melitta Molino er en elektrisk kaffekværn, som kan kværne bønner til alle formål. Uanset om du skal male hele kaffebønner til stempel eller espresso, så kan denne kværn klare det for dig. Du har mulighed for at vælge mellem intet mindre end 17 formalingsgrader, hvilket du nemt justere på siden af kværnen. Foran på kværnen kan du ved hjælp af hjulet indstille, hvor mange kopper du ønsker at male kaffe til. Foruden de to indstillingsmuligheder, så er der en on/off knap, og den er derfor ultra nem at anvende.

Melitta har i denne kværn kombineret en kraftig motor med en skivemaleværk af rustfrit stål, og denne kombi er med til at sikre en stabil og ensartet kværning af dine hele kaffebønner hver eneste gang. Beholderen til den friskmalede kaffe er nem at tage af og sætte på, ligesom du også nemt kan fjerne låget til bønnebeholderen. Bønnebeholderen kan rumme 200 gram bønner, mens beholderen til den formalede kaffe kan rumme kaffe nok til 14 kopper.

Kværnen er lille og kompakt, og den fylder derfor ikke særlig meget. Den har et enkelt og moderne design, som gør, at den passer godt ind i de fleste køkkener. Alt på kværnen inklusiv skiverne i kværnen kan nemt tages af og rengøres, så du kan vedligeholde kværnen og give den et langt liv.

Fordele

 • Mange formalingsgrader
 • Stor bønnebeholder
 • Brugervenlig
 • Nem at rengøre
 • Automatisk slukning

Ulemper

 • Maler du bønner helt fint til espresso, så vil en lille del af den formalede kaffe ramme ved siden af, hvilket svinder en smule.

Kaffeuniverset anbefaler Melitta Molino kaffekværn!

Hvis du søger en budgetvenlig og praktisk elektrisk kaffekværn, så er Melitta Molino et rigtig godt valg. Kværnen har store beholdere og mulighed for at vælge mellem mange forskellige formalingsgrader.

Vi har både brugt kværnen til at kværne hele kaffebønner til alt fra espresso til stempel, og vi er meget tilfredse med kværnen. Den er ultra nem at bruge, og så leverer den et ensartet resultat hver gang.

Kværnen får ikke den sidste halve stjerne, da den sviner en smule, når den skal kværne helt fint kaffe til espresso.

4,5/5 stjerner

melitta molino kaffekværn anmeldelse

I samarbejde med kitchenone.dk

lasse grønholt

”Kværnen er lille og kompakt, og den fylder derfor ikke særlig meget. Den har et enkelt og moderne design, som gør, at den passer godt ind i de fleste køkkener. Alt på kværnen inklusiv skiverne i kværnen kan nemt tages af og rengøres, så du kan vedligeholde kværnen og give den et langt liv.”

Lasse Grønholt

Kaffeuniverset.dk