DeLonghi BCO421.S Anmeldelse

Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Kaffeuniverset har testet BCO421.S, som er en kombi-kaffemaskine fra det velkendte DeLonghi. Vi er nu klar med en anmeldelse af kaffemaskinen, som kombinere den velkendte filterkaffemaskine med den semiautomatiske espressomaskine. Det er en praktisk og innovativ løsning, som kan opfylde rigtige mange behov hos kaffedrikkere.


DeLonghi BCO421.S kombi-kaffemaskine

Denne kombi-kaffemaskine fra DeLonghi er en sindsyg praktisk løsning til hjemmet, hvor der både skal være mulighed for at lave espresso og filterkaffe. Med BCO421.S kan du komme med på espresso bølgen, uden at gå på kompromis med den traditionelle filterkaffe.

4/5 stjerner

I samarbejde med proshop.dk


DeLonghi BCO421.S specifikationer:

 • Mælkeskummer
 • Vandkapacitet: 1.2 liter
 • Effekt: 1750 watt
 • Bredde: 37.1 cm
 • Dybde: 28.3 cm
 • Højde: 32.2 cm

En kombination af en filterkaffemaskine og en semiautomatisk espressomaskine

DeLonghi BCO421.S kombi-kaffemaskine er en yderst praktisk og brugervenlig kaffemaskine, da den giver dig mange forskellige muligheder. Espressomaskiner er over de seneste mange år blevet meget populære, og de har efterhånden erstattet den traditionelle filterkaffemaskine. Det er dog både praktisk og nemt bare at lave filterkaffe engang i mellem, da det f.eks. er en god maskine til at lave kaffe til mange mennesker på en gang.

Det kan DeLonghi BCO421.S, og så kan den samtidig også lave espresso. Maskinen er en kombi, da den indeholder 2 maskiner, som fungerer uafhængigt af hinanden. Der er to forskellige vandtanke: 1 til filterkaffe og 1 til espresso. Vandtanken til espressomaskinen har en kapacitet på 1,2 liter og er aftagelig. Vandtanken til filterkaffen er på 1,4 liter, og den er ikke aftagelig.

Der medfølger kande til filterkaffe, genanvendeligt filter, bryggehåndtag og 2 portafiltre, så du mangler faktisk bare kaffen for at sætte kaffebrygningen i gang. En fyldt kande indeholder nok kaffe til 10 kopper, så maskinen kan nemt lave kaffe til mange på en gang. På espressomaskinen kan du rent faktisk lave op til 2 kopper samtidig, så du kan forkæle dine gæster med nogle lækre mælkebaserede kopper kaffe. Maskinens steamer kan det den skal, da den hurtigt og effektivt skummer mælken, så den kan bruges til at lave en latte eller cappuccino.

Ultra brugervenlig og nem at rengøre

Den ene del af maskinen er en semiautomatisk espressomaskine, og den er ultra nem at bruge. Du styrer nemt espressomaskinen ved hjælp af 2 knapper, mens du styrer steameren med håndtaget på siden af maskinen. Når du tænder maskinen, så begynder den automatisk at varme op til espresso, og knapperne vil lyse grønt, når maskinen er klar til brug. Filterkaffen starter du ved hjælp af en enkelt knap, hvor du tænder og slukker for den del af kaffemaskinen. Det er altså ultra brugervenlig, da DeLonghi har sørget for at der ikke er særlig mange knapper at forholde sig til. Der medfølger desuden et redskab til espressomaskinen, som er en kombination mellem en ske og en stamper.

Rengøringen af maskinen er dejlig nem, da drypbakken er aftagelig ligesom vandtanken til espressomaskinen også er. Bryggehåndtaget og de medfølgende portafiltre er også ultra nemme at rengøre, da de nemt kan skilles fra hinanden. DeLonghi BCO421.S er ultra brugervenlig, praktisk og budgetvenlig, og den er derfor på mange måder en fremragende kaffemaskine. Det er dejligt at kunne lave lækker espresso og latte, samtidig med at have muligheden for at kunne lave en stor portion filterkaffe.

Fordele

 • Kan brygge espresso
 • Kan brygge filterkaffe
 • Steamer til mælk
 • Nem at rengøre
 • Brugervenlig og intuitiv
 • Genanvendelig filter til filterkaffe
 • Brygge håndtag og 2 portafiltre
 • Kande til filterkaffe

Ulemper

 • Ingen indbygget kaffekværn
 • Fortæller ikke når maskinen skal afkalkes

Kaffeuniverset anbefaler DeLonghi BCO421.S!

DeLonghi er yderst holdbar, praktisk og nem at navigere rundt i. Der er helt klart flere fordele ved denne kombi-kaffemaskine end der er ulemper, og vi anbefaler helt klart DeLonghi BCO421.S.

Det er en maskine som opfylder rigtig mange behov, da den både kan lave espresso og filterkaffe. Det er den perfekte kombination til dig, som gerne vil med på espressobølgen, men som ikke helt vil give slip i den traditionelle filterkaffemaskine.

Maskinen får 4 ud af 5 stjerner. Den får ikke den sidste stjerne, da den er uden indbygget kaffekværn. Det betyder, at espressobrygningen er en smule mere tidskrævende, da du skal kværne dine hele kaffebønner i en seperat kaffekværn.

I samarbejde med proshop.dk

lasse grønholt

”DeLonghi BCO421.S kombi-kaffemaskine er en yderst praktisk og brugervenlig kaffemaskine, da den giver dig mange forskellige muligheder. Espressomaskiner er over de seneste mange år blevet meget populære, og de har efterhånden erstattet den traditionelle filterkaffemaskine.”

Lasse Grønholt

Kaffeuniverset.dk