Siemens EQ.6 S500 Espressomaskine anmeldelse

Hej! Nogle links på denne side er affiliate links, hvilket betyder, at hvis du vælger at foretage et køb, kan jeg tjene en lille kommission uden ekstra omkostninger for dig. Tak for din støtte!

Kaffeuniverset har testet den fuldautomatiske EQ.6 S500 espressomaskine fra Siemens, og vi kan allerede nu afsløre, at vi er yderst tilfredse med espressomaskinen. Den fuldautomatiske espressomaskine er helt perfekt til den travle hverdag, hvor god kaffe skal brygges hurtigt og nemt.


siemens eq.6 s500 anmeldelse

EQ.6 S500 Espressonmaskine

En fuldautomatisk espressomaskine som på ingen måder vil skuffe dig. Maskinen er fyldt med fede features, som gør kaffebrygningen ultra nem uden at gå på kompromis med den gode kaffe. EQ.6 S500 er efter vores mening en fremragende fuldautomatisk espressomaskine, og det er uden tvivl en af de bedste maskiner i sin klasse.

5/5 stjerner

I samarbejde med elgiganten.dk


Siemens EQ.6 S500 specifikationer:

 • Højde: 38,5 cm
 • Dybde: 46,5 cm
 • Vægt: 9,7 kg
 • Vandbeholder
 • Kaffebeholder: 300 gram
 • Automatisk mælkefunktion

Fuldautomatisk espressomaskine til den travle hverdag

EQ.6 S500 Espressomaskine er en fuldautomatisk maskine, og det er på mange måder en fremragende maskine. Alle processer i forbindelse med kaffebrygningen er fuldt ud automatiske, og du skal derfor kun sørge for at fodre maskinen med kaffebønner og tømme drypbakken i ny og næ.

Siemens har sørget for at EQ.6 S500 har den praktiske løsning OneTouch-drift, og det er derfor ultra nemt at brygge din favorit kaffedrik på maskinen. Foruden tænd og sluk knappen, som sidder på siden af maskinen, så foregår alt interaktion med maskinen vha. touch displayet. Der er ikke en finger at sætte på skærmens performance. Opløsningen er god og skærmen reagere nemt på berøring.

Maskinen er udstyret med en mælkeslange, som du kan sætte direkte ned i mælkekartonen, og så begynder sørger maskinen for at lave lækkert mælkeskum til din latte eller cappuccino. Maskinen er udstyret med AutoMilk-rengøring, og maskinen sørger derfor for at slangen bliver rengjort for mælkerester. Vi anbefaler dog at du lige hurtigt kører en fugtig klud henover slangen, så det udvendige på slangen også bliver rengjort.

EQ.6 S500 er en bundsolid maskine

EQ.6 S500 Espressomaskine er en bundsolid kaffemaskine af flere årsager. Maskinen er først og fremmest fuldautomatisk og fyldt med fede features, som gør kaffebrygningen til en leg. Du kan f.eks. brygge 2 kopper lækker kaffe på samme tid, så maskinen kan hurtigt få produceret mange kopper kaffe.

Maskinen er også udstyret med en funktion som tillader at du kan gemme dine yndlingsbrygninger helt ned til mindste detalje. Du justere nemt styrken og mængden, og så gemmer maskinen dine foretrukne præferencer. Siemens har sørget for at maskinen har SenseoFlow, hvilket sikrer en ensartet brygningstemperatur. Det er altså på mange måder en fremragende espressomaskine, og så kommer den samtidig til en yderst skarp pris.

Fordele

 • Indbygget kværn
 • Touch skærm
 • Bredt udvalg af kaffetyper
 • Justerbart mundstykke
 • Yderst brugervenlig
 • Bryg flere kopper på en gang

Ulemper

 • Mælkeslangen er ikke den mest praktiske løsning


Kaffeuniverset anbefaler EQ.6 S500!

Der er ikke nogen tvivl. Vi anbefaler i høj grad denne fuldautomatiske espressomaskine fra Siemens. Uanset om du er til Latte eller Americano, så laver maskinen fremragende kaffe. Maskinen er ultra brugervenlig, og den kræver minimal vedligehold. Hvis du søger en virkelig god espressomaskine med mange muligheder, så bør du helt sikkert overveje om den her maskinen skal hjem og stå i dit køkken.

siemens eq.6 s500 anmeldelse

I samarbejde med elgiganten.dk

lasse grønholt

”EQ.6 S500 Espressomaskine er en bundsolid kaffemaskine af flere årsager. Maskinen er først og fremmest fuldautomatisk og fyldt med fede features, som gør kaffebrygningen til en leg. Du kan f.eks. brygge 2 kopper lækker kaffe på samme tid, så maskinen kan hurtigt få produceret mange kopper kaffe.”

Lasse Grønholt

Kaffeuniverset.dk