kaffesmagning

Find kaffeoplevelser i hele Danmark

Oplev kaffe på en helt ny måde
kaffesmagning

Kaffesmagning hos Coffee Collective

Smag forskellige kaffer og få en introduktion til teknikken i en professionel smagning Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

📍 Frederiksberg, Hovedstaden, Danmark

kaffekursus

Stort kaffekursus hos Coffee Collective

Coffee Collective danner de perfekte rammer for et smagfuldt kaffekursus i København. En lærerig og hyggelig smagsoplevelse for kaffeelskere Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

📍 Frederiksberg, Hovedstaden, Danmark

kaffekursus la cabra

Kaffekursus hos La Cabra

Vil du gerne være bedre end gennemsnittet til at brygge kaffe? I så fald er et kaffekursus hos La Cabra i Aarhus lige noget for dig. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

📍 Aarhus C, Midtjylland, Danmark

kaffekursus hos Kontra Coffee

Kaffekursus hos Kontra Coffee

Kontra Coffee danner de perfekte rammer for et smagfuldt kaffekursus i København. En lærerig smagsoplevelse for kaffeelskere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

📍 København Ø, Hovedstaden, Danmark

baristakursus hos street coffee

Baristakursus hos Street Coffee

Kom med på et baristakursus, når du introduceres til, hvordan man er en ægte kaffebarista. Lær teknikkerne og bliv en rigtig hjemme barista. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

📍 Aarhus C, Midtjylland, Danmark

baristakursus hos kontra coffee

Baristakursus hos Kontra Coffee

Baristakursus hos Kontra Coffee, hvor der arbejdes med espresso, mælkesteamning og formalingsmetoder. Baristakurset er din vej til god kaffe Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

📍 København Ø, Hovedstaden, Danmark

baristakursus hos coffee collective

Baristakursus hos Coffee Collective

Sjov og lærerig baristaoplevelse for kaffeelskere i København hos Coffee Collective. Den perfekte oplevelse til kaffeelskeren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

📍 Frederiksberg, Hovedstaden, Danmark

baristakursus hos la cabra

Baristakursus hos La Cabra

Brygger du selv espressoen eller brygger du bare på idéen om en espressomaskine? Prøv dine evner af, lær om kaffe og bliv en bedre barista. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

📍 Aarhus C, Midtjylland, Danmark

latte art kursus hos street coffee

Latte Art kursus hos Street Coffee

Kom med på et Latte Art kursus hos Street Coffee og lær de basale kaffemotiver og hældeteknikker. En sjov, social oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

📍 Aarhus C, Midtjylland, Danmark

latte art kursus hos kontra coffee

Latte Art kursus hos Kontra Coffee

Kom med på et Latte Art kursus hos Kontra Coffee og lær de klassiske kaffemotiver og hældeteknikker at kende. En sjov og social oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

📍 København Ø, Hovedstaden, Danmark

Kaffeoplevelser: En ny måde at opleve kaffe på

Kaffe skal opleves, og der er heldigvis mange forskellige kaffeoplevelser til alle os der elsker at udforske kaffen. Uanset om du ønsker at smage kaffe på en helt ny måde eller om du ønsker at tage et kursus i kaffebrygning, så kan du finde det her på siden.

Kaffeuniverset har på denne side samlet forskellige typer af oplevelser med kaffe. Disse oplevelser egner sig helt perfekt til at blive givet i gave, og det er den perfekte gave til ham eller hende som aldrig ønsker sig noget og som godt kan lide kaffe.

Hvad er en kaffeoplevelse?

En kaffeoplevelse er en oplevelse, hvor kaffen er hovedelementet. En kaffeoplevelser er en ny måde at opleve kaffe på, og det kan være alt fra en smagning til et kursus i kaffebrygning. For mange er kaffe bare kaffe, og det handler for mange bare om at holde sig kørende med kaffens naturlige indhold af koffein.

Kaffe er da også et fremragende brændstof til dagen, og det hjælper hjernen med at stimulere hjernen. Kaffe er bare meget mere end det, og det kan du opleve med en vaskeægte kaffeoplevelse.

Her stifter du bekendtskab med kaffen på en helt ny måde, og du vil helt sikkert blive præsenteret for noget viden om kaffe og kaffebrygning, som du ikke vidste i forvejen.

Hvilke kaffeoplevelser findes der?

Der findes mange forskellige oplevelser, hvor kaffen indgår som en sekundær ting. Det kan f.eks. være en kaffeoplevelse med kaffe eller et romantisk ophold for 2 med kaffe ad libitum. Det er ikke disse oplevelser du finder her. Her finder du kaffeoplevelser, hvor det primært handler om kaffen.

Du finder herunder kaffeoplevelser, hvor kaffen er det primære fokus.

Baristakursus

Hvad er et baristakursus?

Baristakurset er til dig som gerne vil lave café kaffe i eget hjem. På kurset bliver du taget i hånden fra A-Z, og du lærer om alle teknikkerne i kaffebrygningen. Kurset giver dig mulighed for at komme om på den anden side af kaffebaren, og du har mulighed for at nyde kaffe undervejs.

Varighed og indhold varierer fra kursus til kursus, men det er et kursus som tager et par timer. Til kurset bliver du taget med ind i baristaens hverdag, samtidig med at du bliver klogere på kaffe generelt, og hvordan du brygger den helt perfekte kop kaffe. 

Kurset er er både praktisk og teoretisk, og det kræver ikke nogen erfaring at deltage. Kurset er en helt perfekt gave til kaffeelskeren, som godt kan lide at fordybe sig i brygningen af sin kaffe. Barista kurset er en oplevelse der skal deles med andre, og den egner sig både til par, venner/veninder og familie.

Latte Art kursus

Hvad er et Latte Art Kursus?

Hvis du har en espressomaskine med steamer i hjemmet, så ved du hvor svært det er at få lavet det helt perfekte mælk til kaffen. Hvis du ikke har prøvet det, så kan vi fortælle, at det er rigtig svært, men så er det godt at der er mulighed for et latte art kursus.

Til Latte Art kursus lærer du helt grundlæggende at steame mælk, så du kan lave nogle fremragende og flotte latter og cappuccinoer i eget hjem. Varigheden af de forskellige latte art kurser varierer en smule, men selve indholdet er mere eller mindre det samme.

Kurset i latte art er både praktisk og teoretisk, og du bliver derfor godt klædt på af den professionelle barista, som deler ud af sin erfaring. Latte art kurset indeholder læren om hælde teknikker og du vil blive undervist i at lave nogle flotte motiver vha. den steamede mælk.

Latte art kurset er en god oplevelse til par, venner/veninder og familie. Oplevelsen er både sjov og lærerig, og du kan være helt sikker på, at du er blevet klogere når du går ud af døren igen.

Kaffesmagning

Hvad er en kaffesmagning?

En kaffesmagning foregår ligesom så mange andre smagninger som f.eks. vin og øl smagning. Til kaffesmagningen får du lov til at smage på forskelligt kaffe, samtidig med at du bliver fyldt med viden omkring kaffe og produktionen af højkvalitets kaffe.

Selve indholdet til kaffesmagningen varierer, men du skal afsætte et par timer til denne oplevelse. Til kaffesmagning hos Coffee Collective bliver du bl.a. vist rundt på kafferisteriet, og du bliver taget med helt tæt på produktionen af deres kaffe.

Til kaffesmagninger skal der selvføglig smages på noget kaffe, og det foregår vha. cupping. Det er en anerkendt metode indenfor kaffesmagning, og her sammenligner og identificere du aromaer i kaffen. Du vil blive præsenteret for forskellige smagsprofiler og aromaer i kaffen. En kaffesmagning er på mange måder den perfekte gave til kaffeelskeren.

Du kan i princippet kalde alle kaffeoplevelser for kaffesmagninger, da der er i en eller anden grad altid vil blive smagt på noget kaffe i forbindelse med oplevelserne på denne side.

Kaffekursus

Hvad er et kaffekursus?

Til et kaffekursus udvider du din kaffe horisont på mange måder. Du vil på et kaffekursus få en dybere forståelse for, hvad kaffe egentlig er. Her bliver du taget med ind i alt fra dyrkningen af kaffen til forarbejdningen af kaffen.

Indholdet på kaffekurser varierer en smule fra kursus til kursus, men du vil altid opleve at få lov til at smage på kaffe. Du vil blive præsenteret for flere forskellige kaffetyper fra forskellige lande, og du vil derfor finde ud af, hvad du allerbedst kan lide.

Smagningen vil oftest foregår i form af cupping, hvor du får lov til at prøve kræfter med flere forskellige aromaer. Et kaffekursus er både teoretisk og praktisk, og du vil uden tvivl kunne tage ny viden omkring kaffebrygning med hjem. 

Kaffe kombineret med andre oplevelser

Kaffen er for mange en rigtig god undskyldning for at bruge tid sammen, og du er helt sikkert blevet inviteret på kaffe før. Der sker bare et eller andet, når vi bliver samlet omkring en god kop kaffe. Det er først og fremmest hyggeligt, og så giver det altid anledning til en god snak.

Kaffe passer godt ind i rigtig mange sammenhænge, og derfor indgår kaffe også ofte som noget sekundært til en oplevelse. Det kan f.eks. være til en gastronomisk oplevelse eller et ophold, hvor der er inkluderet fri kaffe og sødt.

Selvom kaffen har en opkvikkende effekt på kroppen, så slapper rigtig mange mennesker af med en kop kaffe i hånden. Derfor bliver kaffen oftest en del af en oplevelse, da den bidrager positivt til helhedsoplevelsen.

En kaffeoplevelse er den perfekte gave til kaffeelskeren

Hvis du mangler den perfekte gave til en som virkelig godt kan lide kaffe, så er en kaffeoplevelse måske lige sagen. Kaffeoplevelser skal deles med andre, og det er derfor en helt perfekt gave at give til en, som du ønsker at få en speciel oplevelse med.

Det kan nemlig være svært at finde den helt perfekte gave, men så kan det være at en kaffeoplevelse er lige sagen. Hvis du har læst med fra starten, så ved du, at der er mange forskellige oplevelser med kaffe som det primære formål.

Kaffeoplevelser er ikke kun for de kaffedrikkere der sætter stor pris på at nyde speciel kaffe. Oplevelserne med kaffe henvender sig til alle der godt kan lide smage af den sorte drik. En speciel oplevelse med kaffe kan få en kaffedrikker til at se kaffe med helt nye øjne. Om ikke andet, så bliver man klogere på kaffe, og det kan aldrig skade.