Kaffeuniverset.dk er en hjemmeside for mennesker med interesse i kaffe. Vi ønsker at være den foretrukne kilde til information omkring kaffemaskiner, kaffebønner, kaffekværne, kaffens historie og alt andet der har med kaffe at gøre. Vi ønsker at skabe et forum på tværs af forskellige kanaler, hvor kaffeelskere kan dele holdninger og debatere med hinanden. Kaffeuniverset.dk er skabt af en kaffeelsker for kaffeelskere.

Ansigtet bag kaffeuniverset.dk

Lasse Grønholt

Jeg hedder Lasse, og jeg er en vaske ægte kaffeelsker. Jeg er ansigtet bag kaffeuniverset.dk, og jeg er rigtig glad for, at du har valgt at besøge siden. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskelligt indhold, som har noget med kaffe at gøre. Al min viden omkring kaffe deler jeg på denne side, hvor jeg laver alt fra anmeldelser af kaffemaskiner til blogindlæg omkring kaffe.

Jeg ønsker at skabe en fyldestgørende og troværdig hjemmeside, så læserne ønsker at komme tilbage igen og igen. Så hvis du har ris og ros til siden eller en forespørgsel på noget indhold til siden, så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig.

De bedste kaffehilsner

Lasse Grønholt